Pensions in Tirol

Wintersport? Of op zomervakantie in Tirol?

De juiste verblijfplaats kiezen, gericht naar uw wensen, met een groot aanbod aan pensions van lokale aanbieders.

Direct in Tirol boeken bij één van de vele door ons opgenomen pensions, biedt u de mogelijkheid om goedkoper op vakantie naar Tirol te gaan. Doordat er geen tussenpersonen zoals reisbureaus en reisorganisaties worden ingeschakeld, is de prijs bijna altijd lager, dan wanneer u een reis via een reisbureau of reisorganisatie zou boeken.

U heeft direct contact met de aanbieders in Tirol, en u heeft meteen een inzicht of dit pension voor u een geschikt verblijf is.

Lokaal bekend

Lokale aanbieders van Accommodaties zijn ook beter bekend met de situatie ter plaatse, en weten vaak veel beter de mogelijkheden in hun eigen omgeving. Zij kunnen u precies vertellen wat er bijvoorbeeld in een bepaalde regio te doen is, welke skigebieden aan te bevelen zijn, en simpele zaken als de dichtstbijzijnde dokter of supermarkt.

Waar moet ik opletten?

Een vakantieverblijf, of dat nu een pension is of een hotel of appartement, moet aan uw eisen voldoen. U moet er zich thuis voelen. Vakantie wordt door veel mensen de belangrijkste tijd van het jaar gezien. De herinneringen duren vaak vele jaren. Daarom verdient het aanbeveling om een vakantieverblijf te zoeken wat geheel bij uw wensen aansluit.

Daarom is direct bij lokale aanbieders boeken ook zo aantrekkelijk. U weet meteen waar u aan toe bent. Geen overboekingen, geen bouwputten, maar eerlijkheid en direct inzicht in de situatie ter plekke.

Accommodatie

Doordat wij zelf in Tirol wonen en werken en niet betaald krijgen, zoals reisbureaus provisie krijgen voor iedere verkochte reis of accommodatie, kunnen we u ook goed adviseren.

Ons advies is dan ook: Bedenk goed wat voor een vakantieverblijf u zoekt. Wilt u alleen de slaapgelegenheid boeken, of toch liever het ontbijt geserveerd krijgen? Of misschien toch liever in een hotel met half pension, of misschien wel vol pension?

Tirolinfo.nl (en Tirolinfo.be) probeert u een zo goed mogelijk overzicht te geven van accommodaties ter plaatse. Als u en pension in Tirol zoekt, bent u op deze pagina op de juiste plek.

Uw pension zoeken gaat in ieder geval erg gemakkelijk op Tirolinfo. Zoek in het menu aan de rechterzijde de Ferienregion of plaats, of surf direct naar de gewenste regio/dorp in het snelmenu (rechts)bovenin.

Zoekt u toch liever een appartement of vakantiehuis? Dan verwijzen wij u graag naar onze pagina's met vakantiehuizen en appartementen. En al u liever een hotel of Gasthof boekt verwijzen wij u graag naar onze Hotelpagina's.

Mocht u desondanks geen geschikte accommodatie kunnen vinden kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Informatie over de regio

Van iedere vakantieregio en plaats bieden wij een uitvoerige beschrijving, met alle recreatie- en sportmogelijkheden, wandelroutes, fiets- en mountainbikeroutes, belangrijke adressen, inkoopmogelijkheden, restaurants ter plaatse, en veel meer.

Surf via onze startpagina naar de vakantieregio waar u uw zomervakantie (of wintersport) wilt doorbrengen, of gebruik onze interne zoekmachine.

wandelen in de zomervakantie / Oostenrijk