Gästehaus Hackl*** Sautens

Begin de vakantie met een adres
om u prettig bij te voelen.

In een rustige en ontspannende omgeving met veel fruitbomen en een heerlijk uitzicht op het wandel- en skigebied in het begin van het Ötztal en op de 3.008 meter hoge Acherkogel, staat het Gästehaus Hackl***.

Geniet van de aangename en familiaire sfeer, met alle comfort van een 3 sterrenhuis. De kamers zijn voorzien van douche, wc, balkon, satelliet televisie en telefoon. U heeft de beschikking over 2 lounges, een grote keuken, speelkamer voor de kinderen, speeltuin, zonterras, een afsluitbare garage voor onze motorvrienden, ligweide met tafeltennis en een originele Tiroler Grill voor uw BBQ-feestjes.

Breng uw vakantie door zoals u dat zelf wilt, en neem de overweldigende bergindrukken mee naar huis.

Ontspan eens echt en gun uzelf de enige werkelijke luxe van onze tijd. “Tijd hebben voor de werkelijk waardevolle momenten in uw leven”.

Overtuig uzelf van Gästehaus Hackl***

….. Welkom in het Ötztal …..
Fam. Christine en Gotthard Hackl

Kamers

De gemoedelijke en comfortabele kamers zijn allemaal voorzien van douche en wc, balkon, satelliet televisie en telefoon.

Alle kamers zijn kort geleden gerenoveert en geheel nieuw ingericht.

Na een goed ontbijt van het ontbijtbuffet staat niets een fijne vakantiedag in het mooie Ötztal in de weg. Bij een goed glas wijn laat u de dag in de beide gastenruimtes nog eens rustig aan u voorbij gaan.

Als het in de zomer nog lekker warm is, heeft u van het terras een prachtig uitzicht op de bergwereld van het Ötztal en de verlichte kerk van Ötzerau.

En als u 's avonds toch liever niet meer weg wilt, en zelf voor het eten wilt zorgen, staat de gastenkeuken (inclusief bestek en serviesgoed) u altijd ter beschikking.>

Vakantiewoning Hackl

4 tot 6 personen

120 vierkante meter woonoppervlakte met 3 slaapkamers voor max. 6 personen. De vakantiewoning bevindt zich op de gehele bovenste verdieping van Gästehaus Hackl.

In één grote slaapkamer kunnen maximaal 3 personen slapen, zodat het totaal aantal personen op maximaal 7 komt.

4 personen

85 vierkante meter woonoppervlakte met 2 slaapkamers voor max. 4 personen. Een mooie woonkamer met grote eettafel en 2 banken, balkon en satelliet televisie. Een grote en compleet uitgeruste keuken (afwasmachine, oven, magnetron, koffiezetapparaat enz.).

2 - 3 slaapkamers met douche en wc, satelliet televisie, telefoon, balkon, compleet voorzien van beddengoed en handdoeken, aparte opbergruimte en een separaat wc op de gang.

Recreatie

Gästehaus Hackl beschikt bovendien over een speeltuin voor de kinderen, een speelkamer voor de kinderen, terras, tafeltennis, een ligweide met ligstoelen, een grote (afsluitbare) garage, een ski- en schoenruimte en een originele Tiroler Grillofen voor uw BBQ.