Sportiv Hotel Mittagskogel

Binnenkomen in het huis met sfeer en karakter.

Veel liefde voor details, gedegen en comfortabel meubilair bepalen de inrichting. Maar wat zou dat waard zijn zonder de warme en vriendschappelijke relatie naar de gasten?

Ontdek de lach van de natuur

Sportiv Hotel Mittagskogel bevindt zich direct tegenover de Rifflseebahn en is slechts enkele minuten verwijderd van de Pitztaler Gletscher.

Gletscherbad

Een prachtig overdekt zwembad, dat u als gast geheel kostenloos kunt gebruiken, inclusief Jet-Stream, Whirlbank en rustruimte.

Wintersport

Het contrast tussen puur skiplezier, en het luxe Sportiv Hotel Mittagskogel. Perfecte pisten en een perfecte infrastructuur. Wintermythe Pitztal.

Wintersport

Drie skigebieden zijn vanuit het hotel met groot gemak bereikbaar. De Pitz Rent Tal Shop & verhuur bevindt zich in het hotel, en geeft u de mogelijkheid de diverse wintersportmaterialen en nieuwigheden te testen. U krijgt als gast van het hotel zefs 20% korting.

Het aanbod is enorm groot, en alle materialen worden getest, zodat alle ambities recht kunnen worden aangedaan.

U kunt uw ski- en snowboarduitrusting simpel bij de receptie boeken, en zelfs al vooraf reserveren. Dat is wintersport PUUR.

En de Après Ski kunt u genieten in de hotel eigen Schirmbar.

Wellness

Het Sportiv Hotel Mittagskogel beschikt over een nieuw aangelegd Saunalandschap. Geniet en rust uit na een dag skiën.

Het Saunalandschap is uitgebreid uitgerust, met rustruimte, aroma-sauna, Finse sauna, Bio-Sauna, Stoombad en infraroodcabines.

Zomervakantie

De regio om het hotel staat bekend voor haar wandelgenot en mountainbikeplezier. Maar liefst 380 kilometer wandelweg en mountainbikeroutes voor het gehele gezin zijn direct vanuit het hotel bereikbaar. Daarnaast staan u diverse andere sporten ter beschikking, oals Rafting, Cannyoning, Bungee jumping en haflingertrekking.

Vitaal en aktief

Ontspan uzelf, zachte bewegingen, en van de rust genieten.

Overdekt Zwembad

Met Jetstream, Whirlbank en Rustruimte.

Kinderen springen liever gelijk in het nat. U laat u drijven. 90m2 meter overdekt zwembad, met Jetstream en whirlbank, rustruimre en ligterras. Onstapannen en regeneren in het saunalandschap met rustruimte.

Saunalandschap

Met rustruimte, Finse sauna, bio sauna, aroma sauna, stoombad en infrarood warmte cabines.

Kamers

De kamers zijn gedeeltelijk voorzien van Physiotherm Infraroodcabines.

Komfort-Zimmer ± 20m2

Sfeervolle Twee Persoonskamer met balkon, internetaansluiting, douche, wc, Sat-TV, minibar, föhn, cosmeticspiegel, radio, telefoon, kluis en schrijftafel.

Komfort-Zimmer

Sportiv-Zimmer ± 30m2

Grote Twee Persoonskamer (meer dan 2 personen mogelijk) met balkon, internetaansluiting, bad, separate wc, Sat-TV, minibar, föhn, cosmeticspiegel, radio, telefoon, kluis, schrijftafel en zithoek.

Sportiv-Zimmer

Luxus-Zimmer ± 40m2

Luxe Twee Persoonskamer (meer dan 2 personen mogelijk) met balkon, internetaansluiting, bad, separate wc, Sat-TV, minibar, föhn, cosmeticspiegel, radio, telefoon, kluis, schrijftafel en zithoek.

Luxus-Zimmer

Luxus Fam. Appartement ± 45m2

Luxe Twee Persoonskamer, met separate slaapkamer voor 1 of 2 personen en balkon, internetaansluiting, bad, separate wc, Sat-TV, minibar, föhn, cosmeticspiegel, radio, telefoon, kluis, schrijftafel en zithoek.

Luxus Fam. Appartement

Familie Appartement ± 30m2

Dezelfde comfort als bij de Sportiv-Zimmer, maar met een separate slaapkamer met één persoons bed, met balkon, internetaansluiting, bad, separate wc, Sat-TV, minibar, föhn, cosmeticspiegel, radio, telefoon, kluis, schrijftafel en zithoek.

Familie Appartement

Luxus Mittagskogel ± 45m2

Dezelfde luxe als in het Luxus-Zimmer, met balkon, internetaansluiting, bad, separate wc, Sat-TV, minibar, föhn, cosmeticspiegel, radio, telefoon, kluis, schrijftafel en zithoek. Veel ruimte voor 4 personen, en dus ideaal voor gezinnen met 2 kinderen.

Luxus Fam. Appartement