Polling

Zomervakantie in Polling.

Het droomachtige Polling.
Ver van de dagelijkse stress en lawaai, is het droomachtige Polling ideaal voor vakantiegangers die rust en ontspanning zoeken, in een landelijke omgeving.

De regio wordt in de zomer vaak bezocht door fietsers en mountainbikers, mede doordat de Inntal-fietsroute dwars door de gemeente loopt.

Infrastructuur

Supermarkt ter plaatse. Polling beschikt over 1 Discotheek.

Wintersport en Bergsport

Skigebied


Wandelen
Doordat Polling in het Inntal ligt, kan je hier voornamelijk makkelijke wandelingen vinden door het dorp, waarbij de omliggende dorpen zelfs makkelijk te voet bereikbaar zijn.

Mountainbike
De bekende Inntalradweg, één van de mooiste en langste fietsroutes in Oostenrijk, loopt dwars door Polling, en je kan dan ook makkelijk over deze route fietsen.

Wintersport
De regio heeft een skigebied bij Obsteig, dat niet heel erg groot is, en de skigebieden in de omliggende regio’s, zoals bij Innsbruck, zijn snel bereikbaar.

Echte bezienswaardigheden.

Het klein dorpje ligt rustig in het dal, en voor echte bezienswaardigheden, of een dagje weg, zals je de omliggende dorpen en regio moeten bezoeken.

Tourismusverband

Adres: Untermarktstrasse 1 6410 Telfs
Telefoon: +43 512 53566410
Email: info@innsbruck.info
Internet: http://www.innsbruck.info
Website van de Gemeente: http://www.polling.at

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media