Adverteren

Presentatie van uw accomodatie

Tirolinfo.nl is de enige nederlandstalige informatiesite met als thema Tirol. Tirolinfo.nl richt zich specifiek op de nederlandse en belgische toeristische markt, en heeft voor het overgrote deel bezoekers uit Nederland en België. De bezoekersaantallen liggen op dit moment tussen 4.000 en 10.000 bezoekers per maand, en de bezoekersaantallen stijgen iedere maand verder.

Omdat Tirolinfo.nl per Regio en Plaats is opgebouwd, komen bezoekers op die pagina’s terecht waarop ook daadwerkelijk gezocht werd. Als bijvoorbeeld iemand bij een zoekmachine zoekt op ‘Sölden’, dan bieden de diverse zoekmachine die pagina’s van Tirolinfo.nl aan, die als thema ‘Sölden’ hebben. Om die reden komen veel bezoekers naar Tirolinfo.nl.
Direct toegang tot informatie over het gewenste thema.

Al onze pagina’s zijn geoptimaliseert op bepaalde zoekwoorden. Ook uw Advertentie wordt door ons geoptimaliseert op bepaalde zoekwoorden, zodat onze bezoekers direct toegang tot uw aanbod hebben.

Wat bieden wij u?

Presentatie op detailpagina’s, met direkte toegang tot het dichtstbij gelegen skigebied, uw regio in de winter, en uw regio in de zomer. Zo is uw accommodatie direct bereikbar vanuit (bijvoorbeeld de volgede pagina’s:) https://www.tirolinfo.nl/Mayrhofenhippach, https://www.tirolinfo.nl/Hippach en https://www.tirolinfo.nl/Winter/Mayrhofen.
Uw accomodatie wordt op eigen pagina’s aanbevolen met een eigen informatiepagina (eventueel kunt u 2 teksten aanleveren (winter en zomer). Wij zullen dan aan het einde van het seizoen de andere tekst plaatsen), een pagina voor de inrichting van uw accomodatie, een pagina voor menu (indien gewenst), een pagina voor prijzen en een pagina voor aanbiedingen.
Fotogalerij, inkl. grote foto’s.
Aanbiedingen.
Contactpagina met informatie en kontaktmogelijkheden.
Optimalisering van uw advertentie voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.
Indien gewenst, vertalen wij uw teksten gratis in het Nederlands.
De bedrijfspresentatie wordt ook op Alpelino.com (in drie talen) opgenommen – Kostenlos.

Voorbeelden

Aan de linkerzijde ziet u ‘Tabs’ met ‘Pension’ (hierachter kunt u een voorbeeld vinden van alle pensions (of vakantiewoning e.d.) in uw regio), Skipiste (link naar informatie over de skipiste in uw regio), en op de overzichtspagina’s per regio zijn voorts normaliter ook nog ‘Tabs’ aanwezig met recreatiemogelijkheden voor Zomer en Winter.
Als u op de Tab ‘Pensions’ klikt, ziet u een denkbeeldig overzicht van alle Pensions in uw regio. Met een klik op de ‘Meer’-link komt u op een voorbeeld terecht hoe uw advertentie er uit zou kunnen zien. Op uw advertentie ziet u voorts Tabs met; ‘Informatie’ met informatie over uw accomodatie, ‘Inrichting’ met de inrichting van uw accomodatie, ‘Prijzen’ met de diverse prijzen van uw accomodatie, ‘Aanbieding’ met uw aanbiedingen, ‘Menu’ (Indien gewenst uw menu), ‘Contact’ met uw contact- en boekingsgegevens zodat onze bezoekers met u persoonlijk contact kunnen opnemen.
Omdat uw accomodatie direct vanuit uw regio/plaats beschikbaar is, is ook de informatie over uw regio (Tourismusverband) en plaats direct beschikbaar.

Meer reclamemogelijkheden en Prijzen

Meer reclamemogelijkheden kunt u vinden op http://www.werbeagentur-tourismus.com en op de Productpagina’s op Alpelino.com.

Aanmeldung

Verder naar de aanmelding op Apelino.com

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media