Area 47

Area47, het grootste avonturenpark in Tirol

Als je aan Tirol denkt, denk je misschien aan bergen en wintersport. Maar heb je al gehoord van Area 47, het grootste avonturenpark in deze regio?

Waarom is Area 47 zo ontzettend leuk?

Een combinatie van adrenaline en natuur

Bij Area 47 gaat de sensatie van adrenaline-gevulde activiteiten hand in hand met de verbluffende natuurlijke schoonheid van Tirol. Dit betekent dat je, terwijl je raften of canyoning ervaart, ook kunt genieten van het schilderachtige uitzicht op bergen en water.

Variëteit is de sleutel

Van waterglijbanen en blobbing tot klimmen en surfen in de surfvijver, Area 47 heeft een breed scala aan activiteiten. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, iets leuks te doen is.

Unieke ervaringen

Waar anders kun je onder een brug klimmen of jezelf lanceren van een gigantische opblaasbare blob? Deze unieke ervaringen maken je bezoek aan Area 47 onvergetelijk.

Veiligheid eerst

Hoewel avontuur op de voorgrond staat, wordt er in Area 47 veel nadruk gelegd op veiligheid. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van opgeleide professionals, wat zorgt voor een zorgeloze ervaring.

De gezelligheid van Tirol

Naast alle actie kun je ook genieten van de warme gastvrijheid van Tirol. Er zijn verschillende plekken in het park waar je kunt ontspannen, eten en drinken, en de sfeer van de Alpen kunt opsnuiven.

Een avontuur voor alle seizoenen

Of het nu zomer is en je zin hebt in wateractiviteiten, of winter met sneeuwgevulde avonturen, Area 47 heeft gedurende het hele jaar veel te bieden.

Een kans om je grenzen te verleggen

Voor velen is een bezoek aan Area 47 niet alleen een kans om plezier te hebben, maar ook om persoonlijke grenzen te testen en nieuwe dingen uit te proberen.

Verder heeft het pakr, onder anderen:

De waanzinnige waterglijbaan

Wie houdt er niet van een goede waterglijbaan? Maar stel je nu een glijbaan voor die zo groot en snel is dat je hart sneller gaat kloppen bij alleen al het idee.

Canyoning en raften: Voor de echte durfallen

Dit zijn niet je typische wateractiviteiten. Tussen de rotsen en stroomversnellingen door, bieden canyoning en raften je de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van Tirol te verkennen, terwijl je je grenzen verlegt.

Wakeboarden in Area47

Voor wie dacht dat Tirol alleen maar over bergen en wintersport ging, is wakeboarden in Area47 een ware openbaring. Dit avonturenpark, gelegen in het hart van de Oostenrijkse Alpen, biedt een unieke kans om de opwinding van wakeboarden te combineren met de adembenemende natuurlijke schoonheid van de regio. Maar wat maakt wakeboarden in Area47 zo speciaal?

Stel je voor dat je over het water scheert met majestueuze bergen op de achtergrond. De locatie van Area47 geeft een geheel nieuwe dimensie aan de wakeboardervaring.

Of je nu een beginner bent of al jaren ervaring hebt met wakeboarden, Area47 biedt topkwaliteit uitrusting en voorzieningen. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor een geweldige rit over het water.

Ben je nieuw in de wereld van wakeboarden? Geen probleem. In Area47 staan professionele instructeurs klaar om je de basis te leren, tips te geven en je veiligheid te waarborgen.

Voor de meer ervaren wakeboarders heeft Area47 een scala aan obstakels en uitdagingen op het water om je vaardigheden te testen en te verbeteren.

Wakeboarden in Area47 biedt je ook de kans om gelijkgestemde avonturiers te ontmoeten. Het is een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken, ervaringen te delen en van anderen te leren.

Prijzen en meer informatie op de website van area47.at.

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media

Wilhelmus Hengstmengel

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.