Missie

Officieel is Tirolinfo.nl in juli 2003 als idee geboren, tijdens een vakantie in het wondermooie Wipptal.

Als jarenlange ‘Oostenrijk-fan’, liepen wij steeds weer aan tegen het gebrek aan informatie op het internet. Toen wij begin 2008 besloten om definitief naar Oostenrijk te verhuizen, zijn de plannen voor Tirolinfo.nl verder uitgewerkt.

Wij willen met onze website(s) het gat in de informatiemarkt vullen door daadwerkelijk alle informatie over Tirol op onze website op te nemen en uit te diepen, en te voorzien van zoveel mogelijk foto’s en ander beeldmateriaal. Daardoor kunnen onze bezoekers een goede en juiste keuze nemen over dal, plaats en accommodatie.

Nu wij in Oostenrijk wonen, gaat dat ook wat makkelijker. Immers de beste informatie en foto’s kunnen ter plaatse gevonden worden.

Via o.a. Tirolinfo.nl willen wij ook u enthousiast maken over Tirol, het eten in Tirol, de Tirolers en de wonderlijke natuurschoonheid van tirol. En we hopen u binnenkort in ‘ons’ Tirol te mogen begroeten.

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media