Pillerseetal Bezienswaardigheden

Pillerseetal Bezienswaardigheden

Kinderprogramma Tatzi-Club

Samen met de mascotte, de geluksdraak Tatzi, beleven kleine (en grote) kinderen van mei tot oktober ieder dag weer nieuwe avonturen.

Van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur betekent dat plezier en spanning. Bezoek aan de manege, kristal zoeken en dammen bouwen in de Wildbach, Buffelvlees eten in het indianenkamp en nog veel meer.

Timoks Alm in Fieberbrunn

Avonturiers opgelet. In het belevenispark Streuböden is de beer losgebroken. De kleine Timok heeft jullie hulp nodig. Help hem om stropers op de vlucht te slaan en sporen van dieren te raden.

Triassic Park Steinplatte in Waidring

De wereld zoals hij er 250 tot 200 miljoen jaar geleden uitzag. En dat alles op een hoogte van 1.600 meter op de Waidringer Steinplatte. Het Triassicpark biedt jong en oud interessante weetjes en avontuur. En dat bij alle weersomstandigheden.

Familienland Pillerseetal in St. Jakob

Het pretpark in de regio. Nu met drakenhol en Vikingerland. Vergelijkbaar met de pretparken in Nederland, alleen net dat kleine beetje meer.

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media