Stubaital Bezienswaardigheden ©Tirol Werbung / Aichner Bernhard

Stubaital Bezienswaardigheden

Wildewasserweg

De ‘WildeWasserWeg’ die achter in het Stubaital ligt, is absoluut een natuurschat. En dus een aanrader.

Roofvogelpark

Een bijzondere belevenis. Speciaal hier is de dagelijkse roofvogelshow. Adres: Telfes 203 in Telfs.

Zomerrodelbaan

Een geliefde bezigheid in de winter. Bij deze rodelbaan gaat het plezier in de zomer gewoon door. Serlesbahnen Mieders, Waldrasterweg 1 in Mieders.

Adventure Park Tirol

Een belevenis voor jong en oud. In Adventurepark worden tussen de bomen door, diverse parcours in verschillende hoogten doorlopen, mt 70 verschillende elementen en oefeningen. Entree bedraagt 5 euro voor 3 uur.

Bungy Jumpen van de Europabrug

Voor de echte waaghalzen. Voor meer informatie 0043 -316 688777.

Europabrug

Tot voor kort de hoogste brug van Europa. En zeker de brug met het mooiste uitzicht van europa.

Bike-Arena

Met meer dan 110 kilometer bewegwijzerde routes, is er voor iedere mountainbiker een geschikte route in het Stubaital. Zowel voor de beginner als voor de zeer geoefende mountainbiker. Meer informatie bij de lokale Tourismusverband.

Zomerclub Micky Mouse

In het Stubaital probeert men ook vooral aan de kleine gasten te denken. Speciaal om de kleine gasten een onvergetelijk verblijf te geven is in het Stabaital iedere zomer de ‘Zomer Micky Maus’ club. Van 23 juni tot 29 augustus (maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00).

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media