Kitzbühel Wandelen

Kitzbühel Wandelen

(Berg)Wandelen

Gratis wandelen met Gids

Met de Kitzbüheler Gastenkaart (verkrijgbaar bij je gastgever) kan je van maandag tot vrijdag gratis onder begeleiding van een gids wandelen.

Notteer de gemaakte wandeling in hetr Tourenboek en al vanaf de 3e wandeling krijg je een “Ehrenwandernadel”. Het Tourenboek kan jebij de Wandelgids verkrijgen.

Thema en rondwandelwegen

Wat bijzonder leuk gedaan wordt in deze regio, zijn de themawandelingen die door het gehele gebied uitgezet zijn. Er zijn wandelingen mogelijk in de volgende thema’s:
7-Brunnenweg
Alpenblumenweg
Bauernhaus – Museumsweg
Erbhofweg
Kaiserblickweg
Kapellenweg
Kreuzweg
Museumsweg Jochberg
Rundwanderung Kitzbühel
Streifwanderung
Vierjahreszeiten Wanderung

Wandel met Hansi Hinterseer

Misschien in Nederland en België niet zo heel erg bekend, maar hier in Oostenrijk is Hansi Hinterseer een absolute wereldster, en een groot promotor van de Regio om Kitzbühel, waar hijzelf woonachtig is.

Je krijgt bij het Tourismusverband meer informatie over de georganiseerde wandelingen onder bgeleiding van Hansi.

Een Wandeltip

Wandel eens helemaal anders, en maak een huttenrondwandeling.

Een meerdaagse wandeltoch langs verschillende hutten bovenin de bergen. Ontsnap aan de stress. Meer informatie is verkrijgbaar bij het Tourismusverband.

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media