Serfaus Fiss Ladis Mountainbike ©Tirol Werbung / Bauer Frank

Serfaus Fiss Ladis Mountainbike

Mountainbike

Het avontuur op twee wielen voor de hele familie. Of het nu een simpele biketocht over het zonnige plateau van Serfaus-Fiss-Ladis is, of een tocht bergop. In de Ferienregion Serfaus-Fiss-Ladis zogt men er voor dat u precies dat krijgt wat u wilt. Alle paden en wegen zijn goed gemarkeerd en voldoen aan de nieuwste richtlijnen.

En als de klim te stijl is, zal de lift uw bike naar de top brengen (en natuurlijk uzelf). Het enige wat u nog hoeft te doen, is genieten van de rit naar beneden.

De Ferienregion Serfaus-Fiss-Ladis heeft maar liefst 35 routes uitgezet, die alle voorzien zijn van goede markeringen. Eén van de beste mountainbikeregio’s in Tirol. Er zijn routes in alle moeilijkheidsgraden, met op regelmatige afstanden mogelijkheden om iets te drinken en/of te eten.

Hier wordt dan ook ieder jaar de “International Schönjoch Trophy” gehouden. Een klim van meer dan 1.000 meter over een totale lengte van 17,3 kilometer. In Fiss worden diverse downhill- en slalomwedstrijden gehouden.

Meer informatie omrent de diverse wedstrijden en mountanbikeroutes bij het Tourismusverband.

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media