Serfaus Fiss Ladis Wandelen ©Tirol Werbung / Bauer Frank

Serfaus Fiss Ladis Wandelen

(Berg)Wandelen

Wandelingen Families en kinderen

Drie spannende avonturenwandelingen wachten in Serfaus-Fiss-Ladis op de kinderen (en natuurlijk de ouders).

Noodlanding
Een vliegtuig is neergestort. Gelukkig konden de inzittenden zich redden. Maar wat was de geheime vracht, die zij snel uit het vliegtuig hebben gegooid?

Heksenhuis
Grisabella Glcokenhaus de heks heeft een toverdrank gebrouwen. De drank is geëxplodeerd en het hele heksenhuis is in de lucht gevlogen, en op z’n kop weer geland.

Uitvinderspad
In dit boomhuis leefde ooit een grillige uitvinder. Wat heeft hij allemaal uitgevonden en gezien?

Avonturenafdaling Murmli-Trail
Deze makkelijke afdaling kan al door beginners gelopen worden, en dus uitermate geschikt voor kinderen en families. ONDERWEG STAAN ALLERLEI varrassingen en belevenissen te wachten, zoals de vertelput, de sprekende wortelman, het fotoboard, de plots wakker wordende slapende beer, de kraaiende uil, en aan het einde van de trail Murmli’s hut.

Winterwandelen

Panorama-genotweg
Wandelen onder het motto “genot”.

Vanaf middelstation Komperdell in Serfaus start u de interessante wandeling. Op een brede goed aangelegde wandelweg zonder al teveel stijgingen, loopt u eenvoudig richting Fiss naar de Möseralm.

Nordic Walking

In de Ferienregion Serfaus-Fiss-Ladis vindt u het grootste Nordic Walking netwerk in heel Tirol.

In totaal vindt u 15 uitgezette Nordic-Walking toeren in Serfaus-Fiss-Ladis. Daarmee is het netwerk zo veelzijdig en afwisselingsvol als geen ander vakantiegebied in Tirol.<

121 kilometer nordic walking parcours zijn voor onze vakantie- en daggasten zeer goed geprepareerd en bewegwijzerd. Op het zonnenplateau is het terrein doorgaans makkelijk begaanbaar. Wie op het hoogste niveau wilt presteren, gaat met de lift helemaal naar de top van onze bergen. Daar kunt u naast alle rust en beweging genieten van een prachtig uitzicht.

Cursussen

Nordic Walking cursus voor beginners
Op maandagen en woensdagen.
Duur: ± 1 ½ uur
Leer de grondbeginselen van het nordic walking volgens de nieuwe trainingsmethoden.

Nordic Walking tour
Hoe u snel van uw overgewicht afkomt
Iedere vrijdag om 17.30 uur
Geniet van ons nieuwe Nordic Walking parcours onder leiding van een professioneel opgeleide Nordic Walking instructor. Hier leert u de nieuwe trainingsmethode kennen en de nieuwe kneepjes van het Walken.

Aanmelding cursussen
Tourismusverband Serfaus-Fiss-Ladis
Tel: +43 (0) 5476 6239
Email: info@serfaus-fiss-ladis.at
Of direkt bij één van de infobureaus.

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media