Serfaus Fiss Ladis Bezienswaardigheden ©Tirol Werbung / Moore Casey

Serfaus Fiss Ladis Bezienswaardigheden

Avontuurbergen

Drie spannende avonturenwandelingen wachten in Serfaus-Fiss-Ladis op de kinderen (en natuurlijk de ouders).

Noodlanding
Een vliegtuig is neergestort. Gelukkig konden de inzittenden zich redden. Maar wat was de geheime vracht, die zij snel uit het vliegtuig hebben gegooid?

Heksenhuis
Grisabella Glcokenhaus de heks heeft een toverdrank gebrouwen. De drank is geëxplodeerd en het hele heksenhuis is in de lucht gevlogen, en op z’n kop weer geland.

Uitvinderspad
In dit boomhuis leefde ooit een grillige uitvinder. Wat heeft hij allemaal uitgevonden en gezien?

Murmliwasser

Water oefent vooral aantrekkingskracht uit op kinderen. Dit waterspeelpark laat kinderen spelen met zand en water. En natuurlijk willen de volwassenen graag meespelen.

Fisser Flitzer

Tweeduizendtweehonderd meter avonturenrit langs verschillende avonturenwerelden. Het Zomer-fun-park in Fiss, gelegen op de Möseralm, en simpel met de Möserbaan te bereiken. Dit is niet zomaar plezier, maar een zomerrodelbaan van extra grote klasse, met een hoogteverschil van 370 meter.

Fisser Flieger

Een kabelbaan en stoeltjesliften kennen we allemaal. Maar dit is een uniek gebeuren. “Fasten your Seatbelts”. Voel als Ikarus en zweef hoog boven de berg en de bomen. Met de Fisser Flieger kunnen 4 passagieren tegelijkertijd, in 8 tot 47 meter hoogte, de wind om hun oren laten vliegen. Als een echt vliegtuig “vliegt” u aan een kabelbaan naar beneden. Pas wel op! Als u één keer mee vliegt wilt u weer terug naar boven en nog een keer vliegen.

Skyswing

Eén van de grootste schommels in de Alpen, maar dan schommelen op 2.000 meter hoogte. in een vrije val van 12 meter naar beneden schommelen, en met 65 kilometer per uur tussen hemel en arde zweven.

Avonturenafdaling Murmli-Trail

Deze makkelijke afdaling kan al door beginners gelopen worden, en dus uitermate geschikt voor kinderen en families. Onderweg staan allerlei varrassingen en belevenissen te wachten, zoals de vertelput, de sprekende wortelman, het fotoboard, de plots wakker wordende slapende beer, de kraaiende uil, en aan het einde van de trail Murmli’s hut.

Mini-Skidoo-Parcours

Voor kinderen vanaf 6 jaar. Wie droomt er niet van om één keer in je leven met zo´n skidoo door de sneeuw te racen? Bij het mini-skidoo parcours naast de kindersneeuwalm wordt uw droom werkelijkheid.

Dagelijks geopend van 9:00 uur tot 16:00 uur en tijdens de Adventure Night (verlicht).

Winterfun voor kinderen

Kindersneeuwalm
Sneeuw en pretparkje voor kinderen. Dagelijks geopend (in de winter) van 10:00 uur tot 15:30 uur.

Bertas Kinderland en Bertas Indianerland
Sneeuw en plezier voor kinderen (en Volwassenen).

Iglodorp

Een spannend doolhof van sneeuw en ijs, en dus alleen in de winter geopend.

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media