Kaiserwinkl Wintersporten

Kaiserwinkl Wintersporten

Skigebieden

Langlaufen

De Ferienregion Kaiserwinkl en haar dorpen Kössen, Schwendt, Wachsee en Rettenschöss zijn door een loipennetwerk van maar liefst 140 kilometer verbonden. Het woord “langlaufen” kan je hier dus letterlijk nemen.

De goed geprepareerde loipen zijn zowel voor beginners als ook voor gevorderden geschikt. Het loipennetwerk van de Kaiserwinkl is dan ook bij liefhebbers van de langlaufsport, erg geliefd, en trekt ieder jaar weer veel wintersporters.

De regio is lid van de “Tiroler Langlaufspecialisten” en verzorgt diverse diensten en services. Van de gegarandeerde lengte van de loipen, advies tot aan een uitstekende infrastructuur. Aan diverse criteria moet de regio voldoen, zodat kwaliteit gewaarborgd is.

Gratis

En het allerbeste: het gebruik van de loipen in de regio Kaiserwinkl en Reith im Winkl is voor Gasten die in de regio verblijven, geheel gratis.

Rodelen

Natuurrodelbanen

Natuurrodelbanen zijn bij de Lippenalm en de Ottenalm.
Informatie: Tel.: +43 501 10020

winterrodelbaan Zahmer Kaiser

Makkelijk met de stoeltjeslift naar het begin van de rodelbaan. De rodelbaan Zahmer Kaiser is 3 kilometer lang, en geeft gegaradeerd veel rodelplezier voor de gehele familie.
Informatie: Tel.: +43 5374 5286

Schaatsen

Walchsee

De natuurijsbaan is dagelijks geopend.
Met Gastenkaart is het gebruik gratis.
Op woensdag, vrijdag en zaterdag is de ijsbaan tot 22:00 uur verlicht.
Informatie: Infobüro Walchsee, Dorfstraße 1 6344 Walchsee Tel.: +43 501 10020

Snow Tubing

Staffnerhoflift
Geopend: 10:00 uur tot 16:00 uur
Informatie: Tel.: +43 5375 6309

Unterberg
Geopend: Van begin december van 11:00 uur tot 16:30 uur

Snow Biking

De nieuwe Trendsport.
Informatie: +43 5375 2607

Wilhelmus Hengstmengel is sinds eind 2008 woonachtig in Tirol, nu in Imst, en heeft in de laatste jaren deze prachtige deelstaat vaak doorkruist tijdens vele wandelingen door dal en over bergen. Genieten van het prachtige landschap, de lokale bevolking en de lokale gerechten is daarbij erg belangrijk.

Deel ons op social media